Chillen op de Antillen! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Jeannine - WaarBenJij.nu Chillen op de Antillen! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Jeannine - WaarBenJij.nu

Chillen op de Antillen!

Blijf op de hoogte en volg Jeannine

24 Juli 2006 | Nederland, Amsterdam

Hallo Allemaal,

Tis weer eventjes geleden, maar bij deze dan weer een korte update van mijn geweldige leventje op Curacao! Zal weer beginnen met de weekenden;):
Vorige week vrijdag ontzettend gaaf feestje bij Johan Gielen gehad (afgelopen vrijdag bij Michel de Hey en a.s. vrijdag komt Acda&De Munnik), dus gaat erg goed hier:)! En, dat wil ik ook ff met jullie delen, op woensdagavond hebben ze hier in het TMF-cafe altijd een karaoke-avond (zie foto's), wat ook best gezellig is, kan alleen niet zingen, mgoed, dat terzijde.

Verders een dagje met de boot naar een onbewoond eiland geweest: was erg mooi en relaxed! Lekker een dagje luieren en van alle gemakken voorzien: bbq, lunch, drankjes! Kortom, niets te klagen! (zie foto's).

Tevens nog naar een struisvogelfarm en het sea-aquarium geweest(zie foto's.)

Uiteraard heb ik ook nog een poging gedaan om fanatiek te doen, zou anders nog bijna echt moe worden van al dat luieren hier;), dus ook nog een dagje gaan kajakken! Was erg leuk en gezellig + daar kon je ontzettend mooi snorkelen (was in the blue room; helderblauw met allemaal mooie visjes).

Verders uiteraard weer enkele bounty-stranden bezocht en zondag weer naar het Wet&Wild strandfeest geweest! Blijft leuk!

A.s. weekend gaat Nientje beginnen met haar duikbrevet: er staan voor zaterdag 2duiken op het programma en zondag paardrijden + dat er ook weekendje Bonaire aankomt en een dagje jeepsafari! Erg leuke dingen dus in het vooruitzicht!

Op m'n stage gaat ook alles goed: heb vorige week m'n eerste opdrachten met feedback teruggekregen en daar zijn ze zeer tevreden over! Altijd leuk om te horen natuurlijk!

Mgoed, dit was weer een update, voor degene die binnenkort met vakantie gaan (dat waren er geloof ik nogal wat: heel veel plezier!).

Liefs,
Jeannine.

• 25 Juli 2006 - 07:06

Dragan:

"the show must go on" en bij jou komt er ogenschijnlijk echt geen einde aan.......... zucht....... ;)

• 25 Juli 2006 - 08:45

Yvonne:

Hallo Jeannine

Hoe werd jou verblijf op de antillen ook weer genoemd: buitenland stage!!! Volgens mij kun jij straks niet meer wennen hier. Veel plezier verder( maar dat zal wel lukken!!)
    Groetjes Yvonne

• 25 Juli 2006 - 15:10

Marleen:

Hey nien,

Het blijft erg goed klinken!! Lekker genieten hoor, want het is zo weer september!! veel plezier

xxx Marleen

• 26 Juli 2006 - 11:38

Phuong:

Hey Jeannine,
    Ik dacht dat jij naar Curacao ging voor een stage, maar zo te horen ben jij daar stiekem vakantie aan het houden. Geniet er maar lekker van, want voor je het weet is het alweer september.
    xxx Phuong

• 26 Juli 2006 - 17:53

Juultje:

Hee Jeannine,
    Leuke foto's, dat word straks wennen.Nog veel plezier en succes toegewenst met je stage/vakantie.

• 26 Juli 2006 - 21:56

Maikel:

Heeej, kun je niet zo'n struisvogeltkje voor me adopteren? Zo'n katje is ook niet alles......

• 27 Juli 2006 - 13:05

Peetje:

Ik wist wel dat jij familie was van de struisvogel! Wat een gelijkenissen ;)...mwahaha. Neem er eentje mee! Wat schattig...hebben we meteen een huisdier!!

XX Muts

• 27 Juli 2006 - 19:12

Leon:

Mocht er iets gebeuren, ren zo snel als een struisvogel ;) Eens kijken of we jouw foto's kunnen overtreffen.

• 27 Juli 2006 - 20:00

Ruud:

Door al die foto's en verhalen heb ik ook maar (jaloers) besloten om even naar een eilandje te gaan. Oke morgen 8 dagen kreta is niet hetzelfde maar..... het gaat om het idee en heb er veel zin in! groetuh

• 28 Juli 2006 - 18:44

Maikel:

he nientje nou is het wat...... ik heb een mp3 fobie

• 30 Juli 2006 - 07:53

Nancy:

Hoi jeannine,

Volgens mij heb je het super naar je zin. En wij maar ploeteren hier in Nederland. Geniet er maar van!

liefs Nancy