Beëdiging
Door: Jeannine
Blijf op de hoogte en volg Jeannine
07 November 2007 | Nederland, Amsterdam
Het is alweer ff geleden dat ik een berichtje heb geplaatst, maar bij deze een nieuwe update! Zoals in het vorige bericht stond, ben ik de laatste 5min. nog van baan veranderd. Inmiddels werk ik alweer 6weken als advocaat-stagiaire op een advocatenkantoor. Vandaag ben ik officieel beëdigd tot advocaat. Ik heb ten overstaan van andere advocaten en het Gerechtelijk Hof van de Nederlandse Antillen en Aruba de belofte afgelegd. Een zeer formeel moment! Voordat de belofte werd afgelegd, werd er eerst een korte toespraak gehouden door één van de rechters, de voorzitter. Uiteraard hebben mijn kantoorgenoten/huisgenoot foto’s gemaakt. Deze heb ik ook toegevoegd. Heel leuk, want 1 foto komt hier in 2 kranten te staan met een tekst erbij dat ik beëdigd ben (pap/mam: de kranten komen weer naar Nederland). Toen ik in dienst ben getreden, hebben ze ook in 2 kranten een advertentie geplaatst met de mededeling dat het team met mij als advocate is uitgebreid. Wel leuk, want kreeg er door mensen die mij van vorig jaar nog kennen wel reactie op: ‘Hey, je stond in de krant’! Heb na de beëdiging meteen de Hofrol gedaan (indien van stukken/uitstel vragen) en a.s. vrijdag heb ik een strafzitting die ikzelf moet doen.
Mgoed, dat was een stukje werk… nu wat andere dingen! Inmiddels heb ik (samen met een huisgenoot) een auto gekocht en wel een Hyundai Elantra. Toyota-collega’s: we hadden een Toyota Tercell op het oog, maar mijn automonteur raadde dit af i.v.m. de hoge diefstalgevoeligheid. Zoals jullie aan de foto’s kunnen zien, is het een aardig bakkie. Hopelijk blijft het ook langer rijden dan 2/3 maanden, dat is altijd de vraag hier op het eiland…
Daarnaast heb ik uiteraard in de weekenden weer volop gerelaxed: happy hours aflopen en bakken op het strand. Afgelopen weekend was hier de Amstel Curacao Race (wielrennen), waren er allemaal bekende wielrenners op het eiland en nam Michael Boogert afscheid. Heb niets met wielrennen, maar dit was toch wel erg leuk! Mart Smeets hield een mooi toespraakje, waarna er volop vuurwerk volgde en uiteraard een after party… tja… als er ergens om gefeest kan worden, doen ze dat hier ook meteen goed. Het weekend daarvoor was het hier op het eiland Halloween! Ook erg leuk om een keer mee te maken! Uiteraard ben ik ook naar een Halloweenparty geweest! Maar... na het een keer beleefd te hebben, kies ik dan toch voor de Brabantse carnaval! Haha, al die eng verklede mensen... je moet ervan houden!
Misschien nog een leuk nieuwtje: GERARD JOLING komt binnenkort op mambo beach (Miran: je snapt nu natuurlijk wel welke CD ik megaveel draai). Leukleuk! Kortom, het is allemaal hopi bon op dit eilandje!
Nou, dat was het wel weer voor nu…
Veel warme groetjes,
Jeannine.
Ps: voor de liefhebbers: de foto’s van Gerard komen bij het volgende bericht!
Ps1: familie: bedankt voor de mooie bloemen/felicitaties die ik vandaag gehad heb! Vond het heel zonde dat jullie er niet bij konden zijn.
Ps2: allemaal bedankt voor de leuke kaartjes die ik ontvang; mijn kamer hangt al goed vol!
07 November 2007 - 07:12
H.oomen@distribution:
nou moppie daar ga je dan.
van harte gefeliciteerd.
het is vet cool dat je dit al bereikt hebt.
ik wens je veel plezier in je huidige baan en geen ze van katoen.
gr henry
ps doe je groeten en pa en ma want die zijn natuurlijk apetrots. -
07 November 2007 - 08:56
Jose:
Pak staat je geweldig goed joh. Echt super voor je. Vooral omdat je de eenvoud zelve blijft.
Hier gaat alles goed geen spectaculair nieuws. Meisje t ga je goed.
07 November 2007 - 12:43
Tante Annie:
Lieve Jeaniene,
Van Harte Gefeliciteerd,Zo jong en dit al bereikt ik ben trots op je.Er is een mooie kaart onderweg,Jeaniene geniets van alles,maar dat doe je al .
Lieve groetjes Tante Annie. -
07 November 2007 - 16:43
Ellen:
Nientje!!!
Ben ook keiiii trots op je! Goed bezig daar!!;) Mail je straks ff:D
xxx Ellen -
08 November 2007 - 14:42
Ilse:
Heeey Jeannine!
Super fijn dat het zo goed gaat daar! Staat je goed hoor zo'n zwarte jurk ;)!
Heel veel succes nog advocaatje! En blijf ook vooral genieten op het mooie eilandje, maar dat komt wel goed!
Kus Ilse -
09 November 2007 - 13:02
Sanneke:
Hey nien,
Gefeliciteerd met je beëdiging! Echt goed joh! Heel veel plezier en succes de komende tijd!
Liefs, san -
09 November 2007 - 13:39
Marli:
Hey Jeannine,
Gefeliciteerd met je beëdiging! Werkse en geniet van het heerlijke weer, ben net terug van vakantie (wat echt fantastisch was btw) en het weer in Nederland is echt 'k' met peren...
Marli -
12 November 2007 - 21:41
Jesse :
Hoi Jeannine,
Gefeliciteerd met je beediging tot advocaat.
Zo te lezen is er in ieder geval naast het werk genoeg te beleven op het eiland.
Succes met de advocatenstage.
...en tot het volgende bericht!!
Jesse -
16 November 2007 - 13:04
Yasemin:
Nou heb eindelijk je website eens bekeken :) Ben blij dat het goed gaat en spreek je wel op hyves.nl -
16 November 2007 - 16:29
Leon:
Hee zus,
Een advocaat op een banaan, deze komt teminste niet zo stijfjes over ;) Leuke, serieuze foto's heb je ook weer een nieuw carnavalspakje erbij.
x
Leon -
19 November 2007 - 10:09
Maarten:
Gaaf zeg, zo officieel!! Nog van harte! Leuk ook die foto's.
Knuf Maarten -
19 November 2007 - 21:41
Peer En Netty:
Geweldig jeanine,
leuke fotos.Zo te zien heb je het best naar je zin.
Gr Peer en Netty -
20 November 2007 - 15:03
Angelique Oome:
Van harte gefeliciteerd met je beediging.
Want nu kan het echte werk gaan beginnen.
Het pak staat je goed.
Groetjes Angelique. -
22 November 2007 - 16:29
H.oomen@autodistribu:
hoi advokaatje
als goed daar met je ,en heb je al lekker gecrost met je auto.
nou hier is het wel rustig hoor op die lawaai maakster na (saskia).
maar daar gaan we denk ik binnenkort even rond de tafel mee zitten.
ze snapt er eigenlijk niets van.
2 polen ontslagen omdat ze een letter mee pikten.
en hoe was het bezoek in de gevangenis ?
was je niet bang of zo.
en muts ,wanneer zie ik je weer in nederland ??
nou wens je nog veel plezier daar en geef ze van katoen.
want nobody fucks jeannine.
doei doei